Facility Management

Facilitair Management Service

Een bedrijfsverhuizing is een uiterst complexe aangelegenheid. Er komt veel bij kijken om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. De Facilitair Management Service (FMS) van Top Movers ondersteunt in de voorbereiding daar waar ú dat wenst, terwijl u en uw medewerkers gewoon door kunnen met de dagelijkse werkzaamheden. Voor omvangrijke projecten selecteert Harrie van Erp een team van experts. Zo wordt Traject IT ingeschakeld als het gaat om cable management en werkt Harrie van Erp nauw samen met Center 4 facilitair management. Zij leveren maatwerk precies zoals u dat wenst.

Op methodische wijze worden bestaande voorzieningen geïnventariseerd en getoetst aan vooraf bepaalde eisen. Denk hierbij aan ICT-infrastructuur, inrichting, coördinatie van inkoop of het aanvragen en selecteren van kantoor-innovatieve zaken.

Met dit plan heeft u vooraf in kaart wat u straks zult aantreffen op uw nieuwe werkplek. Dit betekent dat de afstemming tussen alle betrokken partijen goed geregeld is. Er zijn minder open einden en er wordt binnen het budget gewerkt. Met Facilitair Management Service van Top Movers haalt u een betrouwbare partner in huis!