Opslag

Opslag mogelijkheden

Inboedel opslag

Waar moet u met uw inboedel naar toe bij een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, bij renovatiewerkzaamheden aan uw huidige woning, bij een verblijf in het buitenland of wanneer u extra ruimte nodig heeft voor vakantiespullen. zomer- en winterbanden of tuinmeubelen?

Harrie van Erp Top Movers biedt u een betrouwbare en efficiënte oplossing. Wij beschikken over beveiligde opslagfaciliteiten door heel Nederland en zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen.

De kosten voor opslag zijn natuurlijk afhankelijk van de omvang van uw inboedel.

Kunstopslag- en beheer

Bij Harrie van Erp wordt uw kunst veilig opgeslagen onder de meest ideale omstandigheden. Dit betekent dat de opslagruimtes worden verwarmd en gekoeld en er controle is op de luchtvochtigheid. In de beveiligde ruimtes hangen camera’s die 24 uur per dag registreren en er is geregistreerde toegangscontrole. Verder voldoen onze opslagfaciliteiten aan alle voorschriften wat betreft compartimentering en brandpreventie. Ook kunnen wij u faciliteren in een beheerssysteem. Dit bestaat o.a. uit het registreren van de eigenaar, registreren van het kunstwerk en de afmetingen van het object, fotograferen en verpakken. Tevens is er de mogelijkheid om het kunstwerk te plaatsen op een speciale website voor verkoop of andere doeleinden.

Archiefopslag

Harrie van Erp beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven voor zowel uw statisch- als dynamisch archief. Wij brengen uw archief over naar een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren.

Bij Harrie van Erp kunt u terecht voor de opslag van elke hoeveelheid archief, groot of kleine archief. De bewaking en het traceerbaarheidsproces zijn onderdeel van de ISO certificering. De archiefruimte voldoet aan de G-13 norm. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Palletopslag

Harrie van Erp biedt een kant en klare oplossing voor bedrijven en instellingen die te maken hebben met een tijdelijk of permanent ruimteprobleem. Palletopslag is de meest traditionele wijze van opslag. Wij stallen uw pallets in stellingen in ons beveiligde magazijn en u betaalt een vergoeding per pallet, per week. Praktisch en efficiënt. De kosten zijn minimaal en beheersbaar.

 

Kantoormeubelopslag

Harrie van Erp is gespecialiseerd in het opslaan en beheren van kantoorinventarissen. Wij beschikken over beveiligde opslagfaciliteiten en zorgen ervoor dat uw kantoormeubelen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen.

De opslagmethodiek wordt afgestemd op de klantbehoefte, per vierkante meter of in opslagcontainers. Door een uitgekiend registratiesysteem worden alle in- en uitgaande bewegingen nauwkeurig bijgehouden zodat u de voorraad op afstand kunt beheren.