Top movers

Harrie van Erp

Oss

Top Movers

Verhuisbedrijf Uden

U bent woonachtig in Uden en op zoek naar een erkend verhuisbedrijf? Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. Wij bieden u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Wat wij doen, doen wij met zorg. Verhuizen met Harrie van Erp Top Movers betekent verhuizen met maximale zekerheid!

Harrie van Erp Top Movers

#1 Verhuisbedrijf

Harrie van Erp kan elke bedrijfsverplaatsing aan, ongeacht de omvang. Voor elk project wordt een gespecialiseerd team van verhuisspecialisten samengesteld, dat de bedrijfsverplaatsing van begin tot einde begeleidt en uitvoert. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (=geld) bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen binnen bedrijven en instellingen.

Harrie van Erp optimaliseert de logistieke en administratieve processen door middel van digitale inventarisatie. Hierdoor worden proceskosten verlaagd en kunnen wij u een scherpe offerte volledig ‘op maat’ aangebieden. Procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus worden duidelijk vooraf op schrift vastgelegd.

Contactgegevens

Adres

Molenweg 95
5349 AC Oss

E-mail

info@harrievanerp.nl

Bel ons

0412 632 069

Harrie van Erp Topmovers

Molenweg 95
5349 AC Oss