Verhuizen van onderwijsinstellingen

Extra service, speciaal voor onderwijsinstellingen

Harrie van Erp heeft veel ervaring in het verhuizen van onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om basis-, voortgezet- of universitair onderwijs. Deze vaak complexe verhuizingen voeren wij efficiënt en snel uit. Wij werken met een goed team verhuisspecialisten, de beste middelen en een goede voorbereiding en planning. Hierdoor is het met Harrie van Erp mogelijk in een kort tijdsbestek (veelal in vakantieperiodes) de verhuizing te realiseren.
Naast het daadwerkelijk verhuizen biedt Harrie van Erp extra service, speciaal voor onderwijsinstellingen. U kunt onze vakmensen inzetten voor het (de)monteren van meubilair, apparatuur en machines. Bovendien biedt Harrie van Erp u een totaalconcept van ontkoppelen, verhuizen, reinigen en opnieuw installeren van alle werkplekapparatuur, practica-apparatuur en laboratoria. Kijk op handyman-service voor onze aanvullende dienstverlening.
Harrie van Erp is ISO-9001, ISO-vca, ISO-milieu 14001 en CO2 neutraal gecertificeerd en voldoet hiermee aan de inkoopcriteria voor overheidsinkopers.